Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
cskamacska #100287 üzenetére
"... az újaknak, de ez nyilván a hűséges vásárlók szívatása, így fel is hagytak vele."
Ezt, hogy érted, már nem csak az új előfizetők kapják meg a kedvcsináló játékot? (redditen is olvastam valami ilyesmit, csak nekem nem volt teljesen egyértelmű)
wwenigma: Én még egyik havi bundle-re se kértem refundot, pedig mind a hármat megvettem, de nincs igazad, mert:
1. Ez a törvény.
2. A bolt van az emberekért és nem fordítva, így ha az előfizetésért nem azt (a minőséget) adják amit vársz, simán lemondhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest