Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz eami #100252 üzenetére

    Nagyszerű visszajelzési forma mire? Hogy nem kérünk egy újabb bundli formát, jó lesz nekünk kéthetente egy? Vagy hogy legyen tele tegnap megjelent AAA játékkal, egyébként feljelentjük a bundlirendőrségen? :P

    Anno az első bundlinál néztem visszajelzéseket, és én is arra számítottam hogy húzzák a népek a szájukat. Nos voltak ilyen véleményen, de a többség mégis örült neki. És hogyne örült volna neki, mikor a mostani is így néz ki pénzügyileg:

    Steam Winter Sale Prices:
    Talos Principle - $10
    Masterplan - $5
    Mushroom 11 - $10
    Grim Fandango - $3
    Spelunky - $3.74
    A Fistful of Gun - $6.49
    Total: $38.23

    Ami egyébként az all time low érték is mindegyiknél. Talos pont kivétel, mert az a 5 évenként egyszer előforduló játék, ami EU2 régióban féláron adnak(Valve sem ad ekkora kedvezményt nekünk, csak a CroTeam személyes érintettség okán), amihez mi pont megtudtunk csípni egy olyan -50% kupont amit elvileg nem is lehetne más kedvezménnyel összevonni(ha vissza emlékszel így is kezdődött a kupon osztás, és egy ideig csak ilyen kupont adtak), de a legtöbb embernek nem is jutott(szerintem sefterek tunkolták fel) elvileg pont ezért megismételték, de arról még annyian sem tudtak. Azaz 2,5 dollár még véletlenül sem volt, 2,5€ is csak a topik kis közönségének. :P

    És azért érzem talán magamon is, hogy kezdünk belefeszülni a valóságba. Már az ég discountja sem elég, -75%-ot kiröhögjük, de a gyakori leárazásokat szintén, Square Enixnél már a -95% MSRP bundli ár az alap, innen kell valamit mutatniuk, hogy ne nézzünk rájuk csúnyán.

    Mindeközben a kiadók kezdenek elgondolkodni az egész IP leértékelődés dolgon. Például a Bethesda 60 eurós MSRP leárazással trükközik, a régi alacsony alapárú játékoknak meg egyszerűen annyi kedvezményt sem ad, mint 2-3 éve.. :U(8.75 eurós Oblivion GOTY Deluxe centre pontosan ugyanannyiba kerül most mint 2010 júniusában a nagyobb leárazása előtt :o ) Steam szélek láthatóan kezdenek enyhülni, és míg az indie alja nép egymást fojtogatja a bundli fekáliában(IndieGala, Groupees), a népszerűbb indie elit meg talán egy -30-40%-ot még megenged a plebsnek(ARK Survival Evolved, Ori and the Blind Forest, Rocket League) Ubisoft meg leárazás helyett(na mi kapott most -75%-ot :F ) inkább eltünteti a Steames játékait.

    Pocok256:

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák