Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
edemark
csendes tag
válasz
Agyzuzo #32020 üzenetére
Sziasztok. Mindenkinek köszönet a gyors válaszért. Természetesen én is előbb kérdeztem és csak utána olvastam. De én is megtaláltam, mind azt, hogy azt, hogy steam-es-e azt hol kell nézni, meg azt is, hogy milyen nyelveket beszél. Már igazán csak amiatt vagyok szomorú, hogy ha tényleg 9,5 órából számol vissza akkor esélyem sincs, mert épp csak befejeztem az utalást a számlámról a paypal-re ami biztos nem ér áy ennyi idő alatt.
Mégegyszer köszi a gyors és részletes válaszokat.
Üdvözlet
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest