- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
az tenyleg nem rossz most mondjuk 5 dollaros akcioban is van aki szereti a DRM jatekokat klienssel ja es a !steamkartyakat!. sajnos achi azota sincs steamen csak jatekon belul tehat egy tabor ismet kilove... amugy az egyik legjobb indie es nem csak szerintem.
-
Crysis 3-at itt a hardveraprón olcsóbban is kapni amúgy, és mivel origin-es, ezért tök ugyanazt kapod. (Sőt, az itteniek (AMD kuponból származók) a Hunter Edition-t adják.)
@(#33488) 7
én se kötözködni akartam, csak leírni, mert ha valakit érdekel, akkor jobban jár, ha nem megy olyan messzire érte
-
cskamacska
addikt
- IGN sara, az hirdette az örökösséget(meg igen sok minden mást is
), GG-vel viszont megszűnt a megállapodásuk, azok pedig kinyomták a kedvezményt. IGN meg azért nem hosszabbított, mert még 2011-ben a pénzes előfizetési rendszerüket a GG kedvezmény betolása után masszívan kihasználták a potyalesők, akik csak a potyakódért "fizettek elő" Prime fiókra.
- Valami adatbázis hibájuk volt, bűnösöket statáriálisan kivégezték, de a hiba nem múlt el azonnal. Legsúlyosabb a dolog év végén pár napig volt, mikor a szakik szabin voltak, így lassabban ment a javítás. De megint csak a technikai ok miatt felelősek, a pofátlan kihasználás nagy terhét már a netes népségek vették vállukra. Elhiszem hogy te jóhiszeműen akartad megvásárolni egyik várva várt vadonatúj játékod tized áron, de látod, a csúnya nethuszárok kitoltak veled is.
És tudod minek az első évfordulóján? Épp a Steamtrades kickstartoló karácsonyi szénvásárén, aminek jámbor adakozó szellemét(ingyen játékok totál legálisan!ha ezt valakinek ma elmeséled, blokkol mint scammert
) megint csak masszívan kihasználták a vérpistikék.
- Mint a minap a Steamen akciós Star Wars Collection 2013 esetében, mikor egyik pillanatról a másikra másfélszeresére emelték a pakk árát, és odafirkantották, hogy örüjjé palaszt, még is jól jársz?
(ami áremelést Lucasarts-ék majdnem minden hosszabb leárazáskor eljátszanak 2010-től folyamatosan
)
-
Amershan
csendes tag
-
Mardel
őstag
4. Can I make backups of games downloaded from GOG.com?
9. Can I install one game both on my laptop and desktop computer at home?"Letöltés után a játék kiírható, bármennyi saját (laptop, asztali, amik otthon vannak) gépre telepíthető
(tehát az account csak a vásárláshoz és ezáltal a letöltési joghoz szükséges)." -
BigBlue69
őstag
"Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik."
Persze ha ez most nem egy best BUY "hirdetés" volt akkor nem szóltam.
És igen.. Én most bátor voltam
-
7
addikt
Meghánytuk-vetettük magunkban a kérdéskört, ez lett belőle:
Mostantól tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
-
choler.
tag
Szintén a Gamersgate-en :
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
£2.49 (939,-Ft) -
Bluerainbow
Közösségépítő
Ha minden igaz lessz ott más finomság is Amazon bucsu februártól
-
cskamacska
addikt
Pedig ez lesz az általános. Ahogy fogynak a karácsonyi ingyen ajándékok, úgy maradnak a körforgásban az elmúlt időszak zakciós játékai, illetve mindenféle kulcsok. A butábbak és gátlástalanabbak meg úgy seftelnek a kulcsokkal is, mint a Steam ajándékokkal, aztán nézés van, mikor régiózárasnak bizonyul, vagy egyszerűen nem működik a kulcs.
Persze így azok lehetőségeit is elrontják akinek tényleg feleslegben maradt meg kulcsa, az emberek egyre bizalmatlanabbak. Tegnap például az egyik érdeklődő Steamtrades-en kifogásolta hogy Holiday Gift az Orange Box-om és nem frissen boltban vásárolt. -
cskamacska
addikt
-
törölt tag
Igazából csak kényszerből regeltem, egy tuner beszerzése miatt (a Compro így kérte a fizetést, ahelyett, hogy küldtek volna ingyen egy mintapéldányt, ha már ebben az országban nincs hivatalos forgalmazójuk. De akkor beleért a kezem a bilibe). Egyébként az életben nem foglalkoztam volna vele.
Biztos jó egyébként, csak nem igazán jön be ilyen formán ez az ügymenet.
-
törölt tag
-
Háj!
Én legtöbbször a Zavvi.tól rendelek. Volt olyan, hogy követési oldal szerint még csak csomagolták, de a progi már ideért. Tényleg nincs postaköltség (régebben volt 1 font, de kb fél éve nincs). A kiszállítás meg hosszú idő és a követési oldaluk sem mindig pontos. 2-3 sőt még a 4 hét is simán belefér.
Amúgy meg szerintem pár hét várakozás belefér, ha egy játékot a magyar ár töredékéért meg lehet venni.
(Legjobb példa erre a "You are in the Movie" játék volt, amit postával ÉS kamerával együtt 3500Ft-ért rendeltem a Zavvi-tól. Itthon akkor még olyan 22k körül volt a kamera+játék kombó, szóval simán kibírtam, hogy 3 hét alatt ért ide)Üdv
-
TazLeacher
nagyúr
-
adalbert1
veterán
Le is maradtam, meg el is írtam...
Tény hogy annyira gyorsan közölni akartam mindenkivel ezt a jó hírt, hogy teljesen figyelmetlenné váltam.
Lehet hogy kipróbálom ezt a Tyrian 2000-et, habár egy Raptornak jobban örültem volna.A Jagged Alliance-t biztos hogy megveszem a promóció alatt, a Deadly Games-ben már 21 küldetésen túl vagyok.
Hülye kérdés, de ha az Atari catalogue akciónak vége akkor eredeti áron lesznek a játékok (ha jól nézem ezekre csak 30% akció van, ha már így kiemelték jobb lett volna egy 50%), vagy kevésbé lesznek akciósak (az eredeti árra tippelek ha csak így is 30%-ot engedtek belőlük)?
Ill. mivel szinte így is minden akciós, így nem tudom hogy milyen új kiadó szerinti akciókat fognak behozni még az Activision-ön kívül... -
cskamacska
addikt
Ez letiltogatás nekem furcsának tűnik, mert az EA játékok egy részénél így is, úgy is be kell jelentkezni az EA fiókba, akkor meg nem tökmindegy, hogy lemezről van telepítve, vagy épp le van töltve? Teljesen offline cuccnál meg hogy tiltják le?
Valószínűleg épp ezért csak az aktív online résszel rendelkező játékok regisztrálhatók a Download Manager-be. Dragon Age is ilyen, DLC-hez kell a Bio Ware Social Klub -
Neoteric
addikt
Meg most nézem, hogy nem csak az van akcióban, hanem ezek is kis-nagyobb mértékben:
Medal of Honor: 35£ helyett 30£
Call of Duty Black Ops: 40£ helyett 35£
Football Manager 2011: 30£ helyett 27£
H.A.W.X. 2: 35£ helyett 30£
Assasin's Creed 2 Collector Edition: 40£ helyett 25£
Dragon Age: Origins - Awakening: 20£ helyett 15£
Civilization V: 40£ helyett 30£
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest