Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    válasz cskamacska #125631 üzenetére

    Procikat már lehet jókat venni, nekem már az első széria is tetszett. Olcsón nem gyenge előrelépés, már a 2-3. generációs Intelekről, amik eddig a legjobb vételt jelentették.
    Mostanában bele olvasgattam a milyen gépet topikba, nem is nagyon ajánlják már a régebbi Intel konfigokat, max ha csak proci cserét be tudsz ütni olcsón. Sokkal jobban megéri egy új Ryzen-es konfig, mert a DDR4-es Ramnak is van már előnye, ráadásul a használt Alaplapok is elég drágák, nem beszélve a régebbi i7-es procikról amik ha nem is lassabbak, akkor se éri már meg ezekkel bohóckodni mert amik megérik 40től kezdődnek, ennyiért már ott az új Ryzen.

    Viszont a videokártyákkal még mindig gondok vannak, rendben hogy lehet már kapni 580-asokat 60ért, de mondjuk most hirtelen rákeresve még mindig legalább 75K. Amit már mondjuk belépőnek neveznék, mert alatta ár/értékben és sajnos teljesítményben is rossz vétel az összes. Már most a 4 gigás rx570nek sincs valami jó jövőképe, még el lehet vele lenni, de ez az időszakosan jó konfig ilyen árakon nagyon bukó. Most megveszed 50-60k már medium csak, év végére már annyit se hoz ki, főleg ha egy jól optimalizált game-el akarja nyomni az ember.
    Nagyon kíváncsi leszek mi jön az Nvidiától erre a középkategória alsó részére. 50-90K körül. Ez az 1160 is legalább lesz megint egy 100-as, de ha még mindig csak a 3gb-os példányokat nyomják majd 60-70 körül, akkor azzal meg is ölik ezt a kategóriát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák