- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
válasz
#74018560 #50851 üzenetére
Így, vagy igy, vagy van molexes. Ha vannak dirib/darab csatlakozók, forrasztópáka és/vagy szigszalag akkor a molexeset fillérekből elő lehet állítani otthon is.
Szerk.: Két dolog amire figyelni kell: 1. egyenáramos venti nem biztos hogy elindul 5V-on (főleg az olcsóbbak),
illetve 2. ha 7V-on akarod hajtani akkor kérdezz rá valahol (ventis topik vagy hobbielektronikás vagy házibarkács stb) hogy érdemes, valahol olvastam hogy tápnak nem jó ha az 5V és a 12V ágat összekötve állítasz elő 7V-otszerkszerk: kezdünk eltérni a topic témájától
-
PuMbA
titán
válasz
#74018560 #50847 üzenetére
Nekem G4560-am van. A ház elejébe és hátuljába 1-1db Scythe SlipStream SY1225SL12SL, ami alapból maximum 500RPM-et pörög, tehát nem kell szabályzó, valamint a procin Scythe Kotetsu, amit szintén 500RPM-en pörgetek BIOS-ból. Csak a nagy nyári melegben 100% terhelés alatt megy fel 800RPM-re és 55 fokra a proci, egyébként 500RPM-en pörög és netezés, filmnézés, zenehallgatás közben 35 fok. A gép hangtalan, mert este 10-kor, becsukott ablakokkal, nyugodt környéken nem hallok semmit. HDR -> SDR átalakításhoz viszont minimum kellhet egy Intel HD630 integrált, azaz egy Core i3 mert nekem HD610-zel kicsit akadnak így a filmek.
-
Ispy
nagyúr
válasz
#74018560 #50841 üzenetére
Oké, csak a HTPC az a filmnézés/zenehallgatás/netezés/NAS funkciókat látja el nagyjából, ezekhez meg nem kell egy monitornál több, sőt monitor se, mert tévére van kötve általában.
Szóval szerintem neked nem HTPC kell, de még mindig nem tudtuk meg mit is csinálsz a gépen, amiért HTPC kell neked 3 monitorral full passzívba low TDP-vel?
-
Ispy
nagyúr
válasz
#74018560 #50837 üzenetére
Értem, és 2 wildscreenen sem férsz el? Plussz ott vannak még a virtuális asztalok, abból annyit csinálsz amennyit akarsz és máris van n darab monitorod, ami között tudsz váltani.
Én elhiszem, hogy neked 3 kell, meg alaplapról jöjjön, meg minden, sőt az igp kezelje az egészet, de szerintem túlzóak az elvárásaid ezen a téren.
-
fonok87
aktív tag
válasz
#74018560 #50837 üzenetére
Hát az a kérdés mi a forró
Pl itt egy passzív cpu hűtő amit 47W TDP-re méreteztek, de egy komment szerint egy 54-es proci hűtését is meg lehet oldani vele.
Vannak integrált procis lapok is, én még nem próbáltam egyiket se, de tippre 3 kijelző (pláne ha nem valami kisméretű hanem normális, fullHD) már eléggé nagy falat lenne nekik. Ha meg "rendes" processzort akarsz passzívan hűteni, akkor számítani kell méretbeli kompromisszumokra (1 kiló réz), és arra hogy muszáj valahogy kizavarni a meleg levegőt a házból, különben megfő az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- Arch Linux
- Milyen digitális videókamerát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- KEF R7 META Hangfal eladó
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest