- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
stigma
üzenetére
Tervezem, hogy összerakok egy kifejezetten filmek, zenék lejátszásához egy csendes kis htpc-t és beteszem egy kis szekrény aljába 7/24-be. Ezt az alaplapot néztem ki én is [link] Asrock J4105-ITX.
Olvasgattam a hozzászólásokat. Ha jól értem ez a lap/proci alkalmas 4k filmek továbbítására LG HDR-es Tv-re, de ha valóban akarok HDR-t is, akkor kell még egy Amalogic vagy egyéb lejátszót közbeiktatni.
Még egy kérdés. a HTPC-n otthoni hálózatmegosztással win 8.1 futna. Az alaplap megy azzal rendben, vagy kizárólag win 10 kell rá? (win 10-et a frissítgetési mizériák miatt nem használom már egyik gépemen sem, erősen borzolta az idegeimet, hogy hol ez, hol az b@odott el folyton...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Marvel Snap
- Formula-1
- nVidia tulajok OFF topikja
- BMW topik
- VLC Media Player
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest