- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
Nekem van 40w-os -és 60w fogyasztású xeon procis gépem,tehát passzívban tolom a gyengébbiket,ráadásul 2 processzoros változatban. De gy i3 valóban elvisz full hd anyagokat megfelelő vga támogatással.
Azért ezekkel a szerver lapokkal óvatosnak kell lenni,nem ajánlott mindenkinek,egészen más mint a konzumer lapok. -
tomic
addikt
Ha jól emlékszem nekem egy G 4600 volt egy RX 560-570 vga-val. Processzor ha jól emlékszem max 30%- on ment. Vga meg volt, hogy maxon.
Azt azért nem ártana tudni ajánlás előtt mi lesz a legfőbb felbontás amit nézni fogsz és milyen megjelenítőn.
Mert ha csak fullhd és tv akkor oda elég az 560 vga is bőven. És marad egy kis játéktered egy esetleges le-fel skálázasra is.Más esetben elkel(het) erősebb vga. Madvr kifektet bármilyen vga-t.Bár , hogy mit fogsz látni egy magasabb beállításban az ugye kérdéses.Vagy egy másik alternatíva ha veszel egy Ryzen 2200-2400G procit min 3000Mhz ramokkal és az is szinte ugyan ezt tudja majd vga nélkül.
-
python1
veterán
Én használok,ráadásul 2 x xeon procival ,12mag 24 szál,16giga rammal,rx 560-as amd gpuval.Mpc-be -t használom madvr kombóval,tökéleteseen teszi a dolgát,meg sem nyekken.Viszont arra vigyázz,ha 2 procisan szeretnéd használni akkor csak win10pro alol kezeli a két rocesszort,home kevés neki.
Nm is olyan rég,tettem ide be belső képet a htpc-ről. -
python1
veterán
AMD a legjobb választás,amennyiben szeretnél szopóágra kerülni,akkor nvidia. Rx 560- at tudom ajánlani,elég keveset fogyaszt és közepes beállításokkal madvr-re is ok.Most úgy jártam,hogy az rx 470-est betettem a fekvő házba,de kevés benne a levegő,és fulladozott rendesen,ment vissza az 560,de van egy szép nagy vasdarab itthon abban szépen elzenélget magának.
-
Borisz76
nagyúr
Hasonló a konfigom mint a tied : ( CPU )
Ház: Cooler Master HAF XB
Táp: Enermax Revolution 87+ 650W
Alaplap: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H
CPU: Intel Core i7-3770K ( 3.5 GHz-3.9 GHz )
Hűtő: Noctua NH-D14
Memória: Kingston HyperX DIMM 16 GB DDR3-1600 Quad-KitVGA: Múlt :5 évig SAPPHIRE Radeon HD 7970 VAPOR-X GHz Edition
VGA: Jelen : ZOTAC Gaming RTX 2060SSD: Samsung 850 Pro series 2,5" 512 GB
Egér: Logitech Gaming Mouse G500
Webkamera: Logitech HD Pro C920
Monitor: Dell UltraSharp U2312HM
TV: Samsung UE55F6470SSOperációs rendszer : Windows 10 Pro 64 Bit
Tegyél a gépbe egy újabb AMD / Nvidia kártyát és nem lesz gond a FHD anyagokkal.
Még a MadVR is használható lesz ...persze nem fullos beállításokkal mert az kifekteti a gépet. -
PuMbA
titán
"madvr-es htpc-k minőségben többet nyújtanak mint a mezei media playerek."
Attól függ, hogy mit nézel. Ha főként SD vagy 720p-t, akkor többet, de ha jó minőségű FullHD-t vagy 4K-t, akkor csak kevesebbet és a legtöbben nem veszik észre a különbséget. 4K madVR-hez például kell egy jó közép kategóriás játék GPU.
-
-
_Smooth
senior tag
Nekem nincs gyakorlati tapasztalatom se madVR-rel, se UHD-val. De szerintem ez erősen beállítás függő is madVR esetén.
Esetleg ezt érdemes lehet átfutni, amíg nem kapsz más választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest