-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Necronom
senior tag
dehogynem lehet
nalam is ugy van...
pl ez..es meg infra kepes is ha epp az kell -
SunMount3r
nagyúr
Ahogy írták az Ali-n van ezer fajta, de itt egy kis áttekintő: [link]
A Kodi-ban a Keymap Editor add-on-al úgy programozod át a gombokat, ahogy csak akarod, de Windows alatt is pl. az AutoHotKey-el.
Vannak eleve Windows-ra szánt légegerek is, (a gombjai legalábbis "Windows-osak") pl. a T3-nak van ilyen változata is.
-
tonyrulez
őstag
KODI-hoz van app (gyári is jó, de Yatse még jobb). Utóbbit használom néha de inkább a távhoz nyúlok. Aliexpressen kapni ilyen kicsi távot, USB vevővel, tölthető akksival, háttérvilágítással, amin teljes billentyűzet is van. Wake-on-LAN-on meg fel lehet ébreszteni a gépet (ezzel is ha be van kapcsolva eszközkezelőben hogy ébreszthessen, de nekem úgy random mód is felkel ezért inkább kikapcsoltam, és telóról keltem) link Van persze sok más táv ami inkább néz ki távirányítónak
-
Celtis
veterán
LAN kábelt aljzat hiányában nem fogsz rádugni (hacsak nem USB átalakítóval)
Külső HDD-nek ott a NAS, szóval az sem játszik.
HDMI az fix csatlakozó, tehát a sticket bedugod a TV-be kábel nélkül.Én úgy látom, hogy az alapelképzelés szerint csak tápkábel megy rá, mert még az MHL 2.0 sem tudja a kívánt 5W-os teljesítményt kiszolgálni a HDMI porton.
-
tozso76
aktív tag
Hasznalok egy ilyen eszkozt a haloszobai tv-n. Kodi-val nas-rol 50Gb BRay hibatlanul megy. 52$ volt. Siman megerte. Adtak hozza egy olyan taviranyitot, aminek van 4db tanithato gombja. Ezekre ratanitottam a tv, source power volume +/- gombokat. Igy 1 tavval mukodik az egesz. http://m.aliexpress.com/item/32244955726.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest