-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Ha viszonylag olcsó házat keresel táppal együtt akkor javaslom a Gigabyte féle T5140-et. Én nyár végén durván 15 ezerért vettem.
Nekem is ez van, és adnak mellé egy FSP gyártmányú 60 W-os adapter+paneltápot (az FSP-k eddig még elég megbízhatónak bizonyultak a tesztekben, és a közvéleményben is, sőt rengeteg gyártónak is ők szállítanak be, pl. Gigabyte), a legtöbb képen rajta van a monitortartó állvány is, de nem kötelező feltenni rá.Van hely benne 2 HDD-nek gyárilag + egy normál méretű (5,25") DVD/BD-nek is. De az 5,25-ös keretet ki is lehet szedni belőle, és csavarozás nélkül ugyan, de beletehetsz még 2 HDD-t is (egy kis módosítás a házon, és a csavarozás is megoldható).
Lehet, hogy a 60 W kevésnek tűnik, de nálam az AMD E-350-el gond nélkül ment 4 HDD-vel is, szóval egy ION-hoz vagy Fusion-höz bőven elég kell hogy legyen.
-
buca84
őstag
Ha Brazos lesz vagy ION, akkor egy 120Wos bricket és egy 90W-os paneltáp is bőven elég kell, hogy legyen. Ez a kombó még halk is.
Ha nagyobb teljesítmény kell, akkor az alábbi a javallott. Ez se hangos táp. Eléggé megbízható márka. Viszont ha erre esik a választásod és a Codegen házikóra,akkor kell egy SFX-ATX átalakító.
Pl itt egy 300Wos FSP.mATX lapnál én a Cooler Master Elite 360as házát javallom.
-
buca84
őstag
-
törölt tag
Nézegesd az ionos lapokat, nekem bevált, bár a 24p-t nem nevezném 1000 ezrelékesnek, igaz, ebben a TV is lehet ludas, érdekes mód 50 Hz-en szépen fut. Én AT3IONT-I deluxe-t használok, ha nem kell a WI-FI, Bluetooth, akkor a sima is jó. Passzív hűtés, sok USB, táp adott, néhány százasért vehetsz valami kiszuperált erősítő, cd lejátszó, stb házat, némi barkácsolással szuper HTPC-t építhetsz. A slim ODD nekem nem szimpi...
-
zsigus
őstag
Egy HDD-vel esetleg elmenne. Csak a proci 65W-os, ezen kívül még fogyaszt a lap, a HDD az USB-s eszközök stb., és az LC-Power tápokat egyébként sem erőltetnem, ha nem muszáj.
Fesz és órajel csökkentéssel még jó is lehetne, de ennyi erővel felesleges ez a teljesítmény. Én a helyedben várnék a következő APU-kra (elméletileg lesz belőlük 35 W-os is), vagy vennék egy ION, Fusion lapot. (én a képméret helytelenség miatt - amivel szívtam egy csomót, de még mindig nem jó - inkább az ION-t javasolnám, az nV-nek jobb a linux támogatása.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Oneplus Nord 5G
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest