-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
buca84 #11964 üzenetére
Láttam, hogy kaphatóak 120 Wattos tápok is, de az kicsit költségesnek látszódik. FSPről eddig nem hallottam, megnézem majd mi fán terem.
Kolléga közben felvilágosított, hogy figyeljek oda arra, hogy mATX != mITX, s ez a lap bele se férne a házba - ebből is látszódik milyen diletáns vagyok.
Nem győzöm megköszönni a sok segítséget! Ígérem, hogy amint összeáll a rendszer posztolom
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
buca84 #11961 üzenetére
Köszi, ezt a cikket pont tegnap olvastam. Igazándiból egyáltalán nem fontos, hogy beleférjek 75 Watt/96 Watt -ba, csak - ha egy mód van rá - mellőzni szeretném a ventis tápokat (nem találtam bizonyítottan csendes/megbízható és olcsó tápot az MX31-A2 -be). Azok a számomra szép és olcsóbb HTPC házak amiket felleltem ilyen szolidabb paneltápokkal rendelkeztek, ezért állt elő ez a patthelyzet.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#03969024 #11960 üzenetére
Igen, én is Inteles voltam, de egy 5-6 éve (finoman szólva) már nem vagyok naprakész a hardware témában, így csak a hallott/olvasott információra hagyatkozhatom. Mindenképpen átnyálazom az Inteles teszteket, aztán lehet pár nap múlva újra jövök a kérdéseimmel
.
Mindenesetre Neked is köszönöm a segítséget!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#03969024 #11957 üzenetére
Furcsa. Az eddig összegyűjtött információk alapján azt hittem, hogy érdemes az AMDt preferálni az Intellel szemben, ezért az IONt élből elutasítottam. Miután már az zsigus is ezt ajánlotta ki fogom nyitni az INTEL táblával ellátott képzeletbeli ajtót is, s körbenézek mi van a szobában.
-
ZsZso
Közösségépítő
Sziasztok!
Már jóideje szemezek a HTPCkel, de eddig csak plátói kapcsolat volt közöttünk. Először barebone gépek felé orientálódtam, de rá kellett jönnöm, hogy egyik se elégít ki teljesen, ezért saját kreációra lesz szükségem. Első kiszemeltem Codegen MX31-A2 ház volt, de nem találtam olcsó, de jó tápot hozzá, ezért újragondoltam a dolgokat. Az alábbi konfigurációt sikerült összevállogatnom:
Ház: LC-Power 1380BMI miniITX ház 75W
Alaplap: ASRock sFM1 A75 PRO4M
Processzor: AMD A6 3500
+ egy olcsó SSD (talán átmenetileg egy normál winchester)
+ egy slim dvd/bluray (későbbekben)A fórumot már jóideje követem, de még így is akadt egy megválaszolatlan kérdésem:
Mit gondoltok, elég lesz -e a házban lévő 75 Wattos táp? (winchesterrel + optikai meghajtóval együtt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged