- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Sziasztok!
Most akartam HTPC-t építeni,de most már nem vagyok már meggyőződve,hogy ez a legjobb megoldás filmnézésre.
Nagyon sok olyan véleményt olvastam,hogy a médialejátszók(főleg a sigma chipsetesek)képminőségileg felülmúlják az ATI,és az Nvidia kártyáit is.
Ez tényleg valós dolog?,Jó lenne ha valaki megosztaná a tapasztalatait aki rendelkezik ilyen médiakütyüvel,és pc-vel is.
Éppen egy apu-s rendszerben gondolkoztam,esetleg egy 6450-es amd beszerzésén,de ha tényleg nem hozzák a médiaplayerek szintjét képminőség terén akkor inkább benevezek egy ilyenre: [link]
Még egyszer jelezném,nem mindenes,(torreneztős,netezős,stb)gép építése a cél,hanem kimondottan a médialejátszás a legfőbb szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest