Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
válasz
Bitlisz
üzenetére
Ebből a post-ból láttszik is hogy szinte egyáltalán nem tudod mi is az elektronikus zene

Annyit hozzáfűznék hogy még régebben mikor én is abban a cipőben jártam mint te ( nem ismertem az eketronikus zene világát - csak a poouláris szarokat) én is elhittem ezt a csak komolyzenén és akusztikus zenén jön ki egy hangredszer hangja, aztán szépen lassan emgtapasztaltam hogy, az oké hogy az akusztikus hangszerek "akusztikus" hangtulajdonságait nagy felbontású hangrendszereken lehet igazán kihallani , viszont az elektronikus zene "elektronikus" hangtulajdonságai, főleg dinamika, és inkább frekvenciasávszélesség ami jobb hangrendszeren jobban kijön. Illetve rengeteg olyan elektronikus zene van, amit olyan elektronikus hangszerekkel !!!! készítettek ,készítenek ,ami akár akusztikus modellezés !Én a nagy ondrága highend és referencia kategóriát már értelmetlennek tartom,csak a névért kérnek rengeteg pénzt, aksuztikailag nem hoznak újítást ,tehát a highend-es emberkék hiába mondják hogy a komoly zene mennyire jó egy 3 milliós erősítő és front páron, nem lesz jobb ( csak annyira minimális szinten-hogy az fordítottan arányos az árral ) mint egy 500 ezres cuccon. Arról nem is beszélve hogy nagyban függ a falak hangja a kábelektől is, nem minde milyen kábelle, milyen kábelvéggel próbálkozik az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- ÚJ! Hyperx Cloud III S Wireless Gamer fehér fejhallgató dobozában!
- Venture Electronics RA2B-FE
- ÚJ! Hyperx Cloud III S Wireless Gamer fekete fejhallgató - dobozában!
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest