- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
Igen, épp ezért esik erre a választás, osibaa mondta hogy az amdn és nvidia chipset közt szabványos hd kódolás eseten szinte semmi különbség,ugyanolyan jók, viszont ha a szabványtól eltérő kódolást használ a adott media, akkor az nvidia chipek könnyedebben megtudják oldani a problémát mint az amd chipek. Meg ahogy olvasgattam a CUDA-t tényleg jobbnak találják mint az UVD-t
+
az nvidia chipset hdmi-n keresztül a" sima" DD,DTS és kiterjesztett ES,EX hangsávokon kívül hd hangot dekódolva 7.1 LPMC fomrmában is kitolja, ( ami később talán jobb lesz ,ha lesz hdmi-s av receiverem ( hozzáteszem hamar szeretnék beszerezni egyet)Így összerakva a dolgot lett inkább nvidia chipset végül, az msi-asus-gigabyte site-okon az össze jelenleg fennt lévő alaplap közül kiszűrtam az összes olyat amin nvidia chipset van és integrált video kártya - továbbszűrtem azokra amin van,d-sub,dvi,hdmi . Igazából pár darab maradt, abból kiszűrtem azt az 1-2-t amit már sehol nem találtam boltban, ezután még volt 2 ami eléggé drága volt, azokat is iktattam. Így a 15-20 ezres ktegóriában azt hiszem 6 darab alaplap maradt.
nem kapható:
P5N7A-VM
M3N78-EMH
GA-M78SM-S2Hkapható:
GA-M85M-US2H
M4N78 PRO
M3N78-EM
M4N78-VM
M3N78-VM
M3N78drága:
M3N WS
GA-E7AUM-DS2HMost azok között túlságosan sok különbség nincsen. Valamelyikre rábökök,remélhetőleg az arc is befogja tudni szerezni. Viszont mindegyik alaplap AMD-s így kénytelen vagyok cpu-t is cserélni, a 4550e és 5050e kis fogyasztású amd-kre hajtok, de az athlon II x2 kisebb cpui is szóba jöhetnek.
Nagyjából így állok most...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest