- Apple Watch
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
6thsense #7697 üzenetére
A kritériumaid alapján (Firewire, eSATA) ez maradt: Asus M3N78-EM
Ja, AMD e-s CPU csak lusta embereknek, egyébként pénzkidobás (saját tapasztalatból mondom). 5sec és alu van feszelve. Jó az az Athlon II X2 240/245/250/255, nameg a régebbi: 4050e/4450e/4850e/5050e. Ez utóbbiakból a kisebbek kivételével simán CPU-ból is menne a FullHD dekódolás (4850e-től felfele).
Asus lapoknál a memória kompatibilitásra figyelj (megvétel után nagyon hamar teszteld le), boltból hallottam Gigabyte-al kevesebb a probléma. -
válasz
6thsense #7697 üzenetére
Igen, ATI-nál egyelőre az 5000-resek azok, amiknél aa HD dekódolás már majdnem 100%, mint nV esetében is a CUDA (ott sem lehet 100%-osan kijelenteni, akadhat mindig 1-2 elvetemült film), illetve most driver oldalon is reszeltek végre, így már egyre kevésbé lesznek az újabb UVD-t implementáló kártyák érzékenyek. Ezzel együtt is IGP-ből nV ajánlott továbbra is.
"e"-s CPU-t ne vegyél. Egy ugyanolyan, csak nem "e" CPU alulfeszelve majdnem ugyanannyit fogyaszt, mint az "e" és mégis marad benne kakaó, ha kell, de ami fontosabb, sokkal olcsóbb. Az alulfeszelés veszélymentes művelet.
Nekem GB alaplapom van, előtte nagy Asus fan voltam, de sajnos az Asus-okban (alsóbb kategóriában) mindig találtam olyat, ami kompromisszumra késztetett. GB lapoknál már jobban figyelnek az olcsóbb kategóriára is (pl.: Dual BIOS már nem prémium többé). Nem akarlak befolyásolni, de én arra hajlanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest