Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asus27

tag

Első rész:

Sziasztok, végre elkészült a HTPC-m, nekem nagyon tetszik, és örülök hogy sikerült egy jó kis házat találnom.
    Az AMD ismét bizonyított számomra, régen volt egy Asus A8n SLI Deluxe-m S939, Amd X2 4600+ társaságába, és nagyon tuti gép volt.
    Én hülye lecseréltem egy Intelesre, mivel azt gondoltam haladjunk a kórral, E8400, Gigabyte X48 lap, hát ég és föld volt a különbség, amit szenvedett az Intel az szörnyű volt.
    Az idén július tájékába gondoltam át térek HTPC-re, csak jöttek a gondok, nagy ház, vagy kicsi ház, mAtx vagy Atx, először vettem egy Thermaltake Mozart házikót a nagyobbik fajtából, és át raktam az inteles cuccot, (Atx), de ahogy teltek múltak a napok, egyre inkább kezdtem megutálni ezt a nagy monstrumot.
    Minap a PH-n, találkoztam egy írással ami a következő házikóval foglalkozott: Aerocool AeroCube, na ezt meg látva nagyon megtetszett ezért gondoltam ideje váltani, gyorsba rohantam venni egyet. Nem bántam meg.
    A problémák csak most kezdőttek, milyen alkatrészek kerüljenek bele?
    Intel-t nem nagyon akartam mert már leszerepelt nálam, ezért gondoltam megnézem mi a helyzet AMD-nél, találtam is sok mAtx alaplapot.
    Sok-sok üzletet végignéztem mi a kínálatuk, végül is két alaplapnál ragadtam le:
    1., ASUS M4A78-HTPC [link]
    2., ASUS M4A785TD-M EVO [link]

Rögtön itt lenne az első kérdésem, én a ASUS M4A78-HTPC típusú alaplapot választottam, szerintetek jó választás volt, mert mint ha olyan érzésem lenne hogy nem!!??

Új hozzászólás Aktív témák