- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Egy kis mini pc elég arra, hogy netflixről hallgassunk zenét egy külső dac lenne rákötve, vagy inkább egy olcsó Streamer hasonlo árban! Az ötlet onnan jött, hogy van egy HTPC itthon, de már csak zene megy róla ahhoz meg méretre és teljesitményre is túl nagy. Gondoltam leváltom egy kisebb pc vagy streamerre! Az első ötlet az iPad volt, de erre nem szeretném az ipadot tönkrevágni, mert a többórás zenehallgatást sem az akku sem a kijelző nem túlságosan dijjazná szerintem, a másik oka hogy valamiért sokkal halkabb vele az egész rendszer mint a PC-ről hajtva! Csak nem tudom egy mini PC mire lenne elég ezért az 40-60 ezer forintért, vagy inkább a Streamer ennyiért, viszont azokban nemigen latok USB Kimenetet, hogy rá tegyem a külső dacot! Teljesen tanácstalan vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest