Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Callisto

őstag

Tervezek átállni AV prociról teljesen digitális alapra PC-vel a következőkkel megvalósítva:
    Arvus H1-D
    Merging Hapi MKII + DA8P card

Nem tudom van-e itt aki esetleg ezekhez ért (inkább a Merging Hapi - Ravenna az érdekes), de ha igen megköszönném ha meg tudná válaszoln egy kérdésemet.
    A terv az, hogy lenne egy mini PC ami fogadná az audiot Ravenna protokollon, számolná az aktív crossovert és convolution-t. Ez a PC csak DSP célra lenne és a végeredményt küldené a Mergin Hapi-nak aminek a DA8P kártyája a végfokokra lenne kötve.
    Ugyanakkor lenne egy forrás PC (pl. gaming), aminél a hangot akár HDMI-n TV eRARC által, akár Ravennán szeretném kiküldené úgy, hogy ezt is DSP-ze a mini PC.

Valahogy így:

A Ravennát és a Merging szoftvereit nem ismerem. Csupán doksikat olvasgattam és az alapján a lehetőségek szinte határtalanok, de mielőtt fejest ugrok bele érdeklődnék egy hozzáértőtől, hogy megoldható-e?
    Főleg az kérdőjel, hogy tudja-e két PC párhuzamosan használni az egy darab Merging Hapi-t.
    Az AoIP és a Mergin Hapi elismerten kiváló hangminőségű DAC-ja mellett amiről ódákat zengenek ez a végállomás lenne nekem.
    Érdekesség: A DA8P a DAC-nak (előzőn AKM, újon ESS) csak a SDM modulját használja. Minden mást a Merging védett algoritmusai csinálnak egy DSP-vel.

Új hozzászólás Aktív témák