Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tervezek átállni AV prociról teljesen digitális alapra PC-vel a következőkkel megvalósítva:
Arvus H1-D
Merging Hapi MKII + DA8P cardNem tudom van-e itt aki esetleg ezekhez ért (inkább a Merging Hapi - Ravenna az érdekes), de ha igen megköszönném ha meg tudná válaszoln egy kérdésemet.
A terv az, hogy lenne egy mini PC ami fogadná az audiot Ravenna protokollon, számolná az aktív crossovert és convolution-t. Ez a PC csak DSP célra lenne és a végeredményt küldené a Mergin Hapi-nak aminek a DA8P kártyája a végfokokra lenne kötve.
Ugyanakkor lenne egy forrás PC (pl. gaming), aminél a hangot akár HDMI-n TV eRARC által, akár Ravennán szeretném kiküldené úgy, hogy ezt is DSP-ze a mini PC.Valahogy így:

A Ravennát és a Merging szoftvereit nem ismerem. Csupán doksikat olvasgattam és az alapján a lehetőségek szinte határtalanok, de mielőtt fejest ugrok bele érdeklődnék egy hozzáértőtől, hogy megoldható-e?
Főleg az kérdőjel, hogy tudja-e két PC párhuzamosan használni az egy darab Merging Hapi-t.
Az AoIP és a Mergin Hapi elismerten kiváló hangminőségű DAC-ja mellett amiről ódákat zengenek ez a végállomás lenne nekem.
Érdekesség: A DA8P a DAC-nak (előzőn AKM, újon ESS) csak a SDM modulját használja. Minden mást a Merging védett algoritmusai csinálnak egy DSP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest