- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tervezek átállni AV prociról teljesen digitális alapra PC-vel a következőkkel megvalósítva:
Arvus H1-D
Merging Hapi MKII + DA8P cardNem tudom van-e itt aki esetleg ezekhez ért (inkább a Merging Hapi - Ravenna az érdekes), de ha igen megköszönném ha meg tudná válaszoln egy kérdésemet.
A terv az, hogy lenne egy mini PC ami fogadná az audiot Ravenna protokollon, számolná az aktív crossovert és convolution-t. Ez a PC csak DSP célra lenne és a végeredményt küldené a Mergin Hapi-nak aminek a DA8P kártyája a végfokokra lenne kötve.
Ugyanakkor lenne egy forrás PC (pl. gaming), aminél a hangot akár HDMI-n TV eRARC által, akár Ravennán szeretném kiküldené úgy, hogy ezt is DSP-ze a mini PC.Valahogy így:
A Ravennát és a Merging szoftvereit nem ismerem. Csupán doksikat olvasgattam és az alapján a lehetőségek szinte határtalanok, de mielőtt fejest ugrok bele érdeklődnék egy hozzáértőtől, hogy megoldható-e?
Főleg az kérdőjel, hogy tudja-e két PC párhuzamosan használni az egy darab Merging Hapi-t.
Az AoIP és a Mergin Hapi elismerten kiváló hangminőségű DAC-ja mellett amiről ódákat zengenek ez a végállomás lenne nekem.
Érdekesség: A DA8P a DAC-nak (előzőn AKM, újon ESS) csak a SDM modulját használja. Minden mást a Merging védett algoritmusai csinálnak egy DSP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest