- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mit v(t)egyek.
Van egy Optoma UHD51-es UHD, HDR, 3D projektorom. Denon 3806-os erősítőm. Ezekez korábban (~2 éve) PC-ről hajtottam Kodi és PowerDVD-el teljesen lefedve a HDR/3D igényeket (annak idején az egyik ezt, a másik azt tudta jól). Költözés miatt ~2 éve a PC és "mozi" a ház 2 eltérő sarkába került, meg se próbáltam őket összekötni. (Korábban meggyűlt a bajom az aktív hdmi2.0a-s kábelekkel, egy delock hdmi erősítő azóta is pihen valamelyik fiók aljában)
Alternatív/ideiglenes megoldásként vettem egy Mi Box S tv boxot, ami alapvetően nagyon jól teszi a dolgát, viszont a 3D-t nem tudom életre hívni vele (meg a disney+ is csak stereo). Most sikerült utol érnem magam és (az új Avatar 3D miatt is) eszembe jutott, hogy mennyire hiányzik és szerettem a 3D-t. Elkezdtem újra foglalkozni a dologgal és az Intel NUC-oknál kötöttem ki.
Ki melyiket ajánlaná, eseteleg más gyártótól valami hasonló megoldást. 4K, HDR, 3D és nem lenne baj az optikai hangkimenet sem. Tevben van a projektor fejlesztése is egy Sony SXRD projektorrra, ott is fontos szempont a 3D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest