- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- uleFone Power
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
von_schwarz
csendes tag
Sziasztok,
Régen írtam ide, ház vásárlásban törtem a fejem.
Végül sokat töprengve megvettem az eBayen egy Fujitsu Siemens Scaleo EVi 2535 barebone-féleséget (ha valakit nagyon érdekel, lehet még kapni a német eBayen viszonylag sokat, újonnan), viszont sajna rögtön az elején elakadtam: ugyanis az alaplapra nem ATX szabványos CPU hűtő kell (LGA775, nekem egy E6400-as procihoz), hanem BTX formátumú... amit pedig elég nehéz beszerezni...
Nehezíti a helyzetet, hogy max. kb 7 cm magasságig fér be hűtő, és aki már látott BTX CPU hűtőt, az láthatja milyen drabális darabok
Szóval, ha bárkinek van ilyen gépe, vagy tapasztalata BTX hűtőkkel, netán eláadó hűtője, vagy tudja honnan lehetne olcsón stb
az ne fogja vissza magát, minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Ghost Of Yōtei
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Jbl tour pro 3
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest