- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
von_schwarz
csendes tag
Sziasztok,
Régen írtam ide, ház vásárlásban törtem a fejem.
Végül sokat töprengve megvettem az eBayen egy Fujitsu Siemens Scaleo EVi 2535 barebone-féleséget (ha valakit nagyon érdekel, lehet még kapni a német eBayen viszonylag sokat, újonnan), viszont sajna rögtön az elején elakadtam: ugyanis az alaplapra nem ATX szabványos CPU hűtő kell (LGA775, nekem egy E6400-as procihoz), hanem BTX formátumú... amit pedig elég nehéz beszerezni...
Nehezíti a helyzetet, hogy max. kb 7 cm magasságig fér be hűtő, és aki már látott BTX CPU hűtőt, az láthatja milyen drabális darabokSzóval, ha bárkinek van ilyen gépe, vagy tapasztalata BTX hűtőkkel, netán eláadó hűtője, vagy tudja honnan lehetne olcsón stb
az ne fogja vissza magát, minden segítséget előre is köszönök!
-
von_schwarz
csendes tag
Sziasztok,
Van valamelyikőtöknek tapasztalata a Modecom Feel 302 (vagy 202, mert ugyanaz ahogy látom) házakkal?
Leginkább az érdekelne, hogy belefér-e egy low profile tuner kártya (Leadtek DVR 3100h), akár valami PCI 90 fokos fordítóval (aminek a nevét nem tudom)
Ez jó kis tunerkártya, de egy INTEL D945GCLF2 alaplap + ez a csendes ház nagyon jó kis kombináció lenne, főleg he el lehetne benne helyezni a kártyát...Előre is köszi mindenkinek!
-
von_schwarz
csendes tag
válasz
band1103 #5448 üzenetére
Igen, engem is ez érdekelne, főleg a belseje.
Viszont egész jó, az elején a potival lehet vmelyik ventillátor sebességét szabályozni (ahogy látom).
És az sem világos számomra teljesen, hogy fektetve is lehet-e használni, vagy azok a lábak fixek ott az alján...
Még alszom rá egyet-kettőt, de lehet hogy beruházok egy ilyenbe (hacsak nem találok jobbat és/vagy olcsóbbat)
Bár még ez a ház is elgondolkodtat, igaz ez LCD és táp nélkül van, de ez meg 10k körüli:
[teszt]
pl itt:
[depo] -
von_schwarz
csendes tag
Ezt a házat ismeri valaki?
[link]Tudom, hogy a Pixmania-t sokan nem szeretik, bár nekem nem volt eddig (még?) bajom vele, de leginkább maga a ház érdekelne.
Elég pofásan néz ki, de nem tudom, mennyire hangos, élőben milyen, stb..köszi és üdv
-
von_schwarz
csendes tag
Sziasztok,
Valakinek megfordult már a fejében (rajtam kívül
egy DVD lejátszó "házába" szerelni pl. egy mini ITX alaplapot, és a szükséges többi dolgot (hdd, stb.)?
Vagy lenne ennek bármi akadálya szerintetek?Azért gondoltam ezt, mert a DVD lejátszó hasonlít a legjobban egy DVD lejátszóhoz ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest