Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
Azt, hogy miért, már leírták előttem, itt van pár konkrét lap a teljesség igénye nélkül. Jelenleg én ebben a két gyártóban szoktam gondolkodni ha gépet rakok össze.
AMD 780g chipsettel:
ASUS M3A78-EM, GIGABYTE GA-MA78GM-S2H, ASUS M3A78 PRO, GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H (van még jó pár...)AMD 790gx chipsettel:
GIGABYTE GA-MA790GP-DS4HnVidia GeForce 9300:
ASUS P5N7A-VMnVidia GeForce 9400:
GIGABYTE GA-E7AUM-DS2HHTPC célra ezek nagyjából ugyanazt képesek nyújtani. Ha már játszani/non-stop letölteni/mATX méretű vagy valamilyen más irányba is eltolódik a dolog, akkor aszerint célszerű választani. Én csak az enyémről (lásd az aláírásomban) tudok véleményt mondani, teljesen elégedett vagyok vele.
Szerk:
És tényleg, ott van az intel G45 chipset is, az egyel lentebb említett lap sokáig nálam is esélyes volt a mérete miatt, csak aztán nem találtam hozzá nekem megfelelő házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest