- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bekékült a Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
kojak007
üzenetére
Már többen válaszoltak, de részemről is van néhány kiegészítés.
(2) A Gigabyte alaplap szolgáltatásokban többet nyújt, mint az ASUS. Az eSATA és Firewire jól jöhet még bármikor (nekem ideiglenesen pont ilyen Gigabyte lap van jelenleg a gépemben). A lap nagy hátránya, hogy az 1x PCIe port használhatatlanul rosszul van elhelyezve, ezért ha a diszkrét videókártya mellett TV műsort is szeretnél rögzíteni, akkor ahhoz csak PCI-os tunerkártyát tudsz majd használni. mATX méretben nem igen fogsz jobb lapot találni, ATX méretben is csak +10e forinttal drágábban.
(3) X2 4850e elég, esetleg 5050e, mert minimálisan drágább csak. Ha a DXVA nem megy, izomból elég lesz a processzor.
(5) A HDD-nél nem árt, ha halk, és kevésbé melegszik. Nézd meg a legutolsó PH HDD tesztet, valószínűleg Samsung Spinpoint F1 és WD Caviar Black környékén fogsz kikötni.
(6) Home Premium vagy Ultimate, ha Meedio helyett/mellettt a Media Center felületet is szeretnéd használni. Mivel egy HTPC-hez elég 2GB RAM, ezért jó 32 bites Vista (mondom én, aki 4 GB RAM-ot fog belerakni a gépbe, mert olcsó, és ezért 64 bites Vistát telepít majd
). Telepítés után mindenesetre menjél végig az összes elérhető frontenden, mert lehet, hogy a még nem említett MediaPortal jön majd be a legjobban ...(7) A Meedio MeediOS átirata ingyenes, ahogyan a MediaPortal is. A Microsoft Media Centere pedig a Vista Home Premium és Ultimate beépített tartozéka.
(8) Szerintem a blu-rayjel várj még egy kicsit, most elég egy filléres DVD író, amit nem fáj majd 1-2 év múlva kidobni.
(9) Többen is gyártanak 3.5"-ös helyre illeszthető memóriakártya-olvasót, de kulturáltan kinézőt (nincsen rajta óriási logó/millió rikító felirat) sajnos még nem találtam.
(11) RAM-ból elég 2x1 GB, típust már ajánlottak közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Telepítés után mindenesetre menjél végig az összes elérhető frontenden, mert lehet, hogy a még nem említett MediaPortal jön majd be a legjobban ...