Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kojak007 csendes tag hola Magnat, huhh ez a deszka nagyon állat, lassan kezd összeállni a tervezett rendszer egyik fele a HTPC, mert vszínű, hogy ez lesz, több okból kifolyólag is, rugalmasabb softver támogatás, plusz !!!2 megjelenítős mód!!! ezt mindjárt magyarázom is... A linkelt ház nekem nem igazán tetszik...dehát ez szubjektív dolog, két faszányosabb házat találtam perpill... Elképzelés 1. HÁZ: 
 A. ORIGEN S10V
 [link]bár ez nagyon drága de profi is és benne van már az infra vevő egység is B. FOXCONN DH045 
 [link]ez sokkal szimpibb árban és desihnban is ütős a lakkfekete style, de ebbe milyen IR távirányítós egység mehet bele? ahogy látom 1 db külső 5,25-ös van az mondjuk a Blu-ray írónak menne, és van egy 3,5-es külső, amibe lehetne kártyaolvasót tenni...akkor valamellikről le kellene mondani a távirányítás miatt? 2. ALAPLAP: A. ASUS M3A78 PRO 
 [link]B. GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H 
 [link]Nagy különbséget nem látni a kettő között... melyik gyártót ajánlod? 3. CPU NA ezt nem vágom milyen proci kell ahhoz, hogy gond nélkül bírja a munkát? Gondolom phenom, de mekkora? nem tudok ezek közül választani [link] 4. PLUSZ VGA!!! a két monitoros rendszerhez!!!   
 a tesztben írták, h ha rápakolunk egy ugyan olyan ati-t akkor több monitorra i tudja tolni a képet. gondoltam egy olyanra hogy egy touchscreenes monitorral, amit a dohányzó asztal lapjába beleépítenék egy amolyan felnyíló megoldással onnan lehetne a MEEDIO ban keresgélni, stb. lehet h bevállalnék plusz 70k-t ezért, mondjuk ez kérdőjelesen. mondjuk egy ilyennel [link] .
 Mi a vélemény? működhetne?Ha jól értettem a cikkből valamelyik ATI 3450-et kell választani. Most nekem melyik kell HDMI-s vagy HDTV-s?  5. aztán egy HDD az talán bármilyen lehet vagy nem? esetleg itt kell valamit figyelembe venni a választásnál? 6. WIN Vista, de milyen? home? ultra? 32bit? 64bit? 7. Front end softver MEEDIO ez mennyibe fáj és hogyan lehet megszerezni? 8. 9. blu-ray író olvasó esetleg és egy memória kártya olvasó 10. esetleg egy WIFI kártya 11. és a RAM ezt majdnem elfelejtettem...mennyi kell sztetek 2-4 GB? esetleg több? milyen típust ajánlotok ilyen gépbe? 
 oszt lehet h meg is volnék??? legalább is a HTPC-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Borderlands 4
- Milyen házat vegyek?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest