Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsoka
csendes tag
válasz
band1103
üzenetére
Koszi a gyors valaszt. Szoval erdemes lenne bovitenem. Sajnos ugyis epp gondban vagyok, mert ehhez a konfighoz egy atx-es asus lapom van, es nezegettem millio hazat, de sajnos olyanba ami beleferne a tv allvanyba a tobbi kutyu melle, nos akkora haz csak mikro atx-es lapot enne meg. Szoval most nem tudom mit csinaljak, a gaz hogy itt van egy komplett konfig ingyen es nem igazan szeretnek most arra is kolteni. Vennek valami kis silverstone hazat es kesz, de sajna most az alaplap kozbeszolt. Szoval oszinten szolva nem tudom mit tegyek. A gaz hogy van a sst-nek egy kisebb haza ami benyeli a nagy atx lapot, de abban csak 1 vinyonak van hely, asszem az lc04-es haz ez. Ez most talan eleg is lenne, de kesobb szeretnem fejleszteni esetleg es akkor meg kukazhatom a hazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő