- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
bajnokpityu #43405 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy nekem volt Skylake i7 6770t -s audio PC-m, amiből Haswelles lesz végül egy szerencsétlen hiba miatt. Én azon próbáltam madVR -ezni, de amikor egyre többmindent bekapcsoltam, gyönyörű szép lett a képe ugyan, viszont állandóan újraindult a full analóg trafós táp. És azt hallottam, hogy 120e körül már van olyan videokártya, amivel a madVR tudja ezeket a szép filtereket, nekem meg a passzív HDPlex házba nem fért videokártya a hűtés meg az USB kártya miatt.
Mindegy, nekem az a gyönyörű szép kép beleültette a fülembe a bogarat, hogy így lehet rohadt nagyot dobni a rendszeren, és ehhez nem kell full analóg táp. Egyszerűen a GPU lealáz minden mást képminőségben, de én most már megvárom az új AMD videokártyát, hogy mekkora lesz, olyan házat vegyek, meg sokkal gyorsabb = jobb madVR beállítások. Egyébként, egy normál toronyház "gamer" PC elfér az állványom mögött, egy új házban kultúráltan fog kinézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest