- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy Rpi2, melyre feltettem az Openelec 6.0.3-at. smb-n keresztül betallóztam az asztali gépen lévő filmeket és sorozatokat, ami ment pöccre. Viszont olyan bajom van hogy sima 720p vagy 1080p-s filmet nézek akkor egy ideig jól megy, utána elkezd akadni és bufferelni.
Számos leírást találtam neten hogy hol írja át a dolgot, de furcsa az hogy múlthéten én mikor még ezt használtam nálam semmi ilyen problémát nem észleltem vele.Codeicfo-ban (option/o gomb megnyomásakor) a P-s betű sorában lévő B betűnél láttam azt , sokáig 97-99% , majd visszaesett 0-ra ezért gondoltam hogy ezzel lehet a gond.
Pi routerre van kötve kábellel ez sem lehet gond, a film kb 9-15Mb/s-es tehát az sem egy nagy hűhó.Asztali gép is kábellel csatlakozik a gépre, tehát az sem lehet hogy ott van gigszer.
Másik kérdésem viszont, lehet délután kipróbálom, de Libreelec-et nagyon nyomatják most, és úgy látom openelec kezd kihalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest