- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy Rpi2, melyre feltettem az Openelec 6.0.3-at. smb-n keresztül betallóztam az asztali gépen lévő filmeket és sorozatokat, ami ment pöccre. Viszont olyan bajom van hogy sima 720p vagy 1080p-s filmet nézek akkor egy ideig jól megy, utána elkezd akadni és bufferelni.
Számos leírást találtam neten hogy hol írja át a dolgot, de furcsa az hogy múlthéten én mikor még ezt használtam nálam semmi ilyen problémát nem észleltem vele.Codeicfo-ban (option/o gomb megnyomásakor) a P-s betű sorában lévő B betűnél láttam azt , sokáig 97-99% , majd visszaesett 0-ra ezért gondoltam hogy ezzel lehet a gond.
Pi routerre van kötve kábellel ez sem lehet gond, a film kb 9-15Mb/s-es tehát az sem egy nagy hűhó.Asztali gép is kábellel csatlakozik a gépre, tehát az sem lehet hogy ott van gigszer.
Másik kérdésem viszont, lehet délután kipróbálom, de Libreelec-et nagyon nyomatják most, és úgy látom openelec kezd kihalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest