- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
Sziasztok!
Életem első HTPC-je összeállt
ASRock N3150DC-ITX
Silverstone ML-06
Kingston HyperX Impact 4GB RAM
WD RED 4TB HDD
Samsung 850 EVO 120 GB SSDAz építést követően első bekapcsoláskor kicsit lefagytam, mert a rendszer nem indult el, szétszed, átnéz, végül meglett a hiba, a Pwr / Rst switch és LED-ek rossz System csatlakozókra lettek rádugva... pont mellette volt, pont azonos pin számmal...
(közben már azon gondolkodtam, hogy valamelyik elem hibás vagy az összeszerelésnél valamit nagyon megyomtam...
Hát túl sok hely nincs a házban, de legalább csendes. A fritsch féle OE-t feltettem (jegyzem meg soha nem láttam ilyen villámgyors "rendszer" telepítést) beállítani és szöszölni még nem volt időm vele. Ami meglepett, hogy rádugva egy külső HDD-t (filmekkel, mert hálózat még nincs alatta és belső HDD sincs formázva*) és elindítva egy filmet, rögtön, akadásmentesen, szép képet adott. Picit tartottam tőle, amit itt egy-két kommentben olvastam, hogy telepítés után napokig kell majd keresgélnem a megfelelő beállításokat. De szerencsére minden pöcc-röff volt.
Ja és köszi a fórumozóknak is, sokszor olvasgattam a tapasztaltabbakat.Majd biztos lesz még egy-két kérdés, ha már beleástam magam a dolgokba.
*Hálózat/SSH nélkül le lehet menni valahogy rendszer szintre a HDD formázáshoz vagy ez megoldható KODI-ból is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest