- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
Sziasztok!
Életem első HTPC-je összeállt
ASRock N3150DC-ITX
Silverstone ML-06
Kingston HyperX Impact 4GB RAM
WD RED 4TB HDD
Samsung 850 EVO 120 GB SSDAz építést követően első bekapcsoláskor kicsit lefagytam, mert a rendszer nem indult el, szétszed, átnéz, végül meglett a hiba, a Pwr / Rst switch és LED-ek rossz System csatlakozókra lettek rádugva... pont mellette volt, pont azonos pin számmal...
(közben már azon gondolkodtam, hogy valamelyik elem hibás vagy az összeszerelésnél valamit nagyon megyomtam...
Hát túl sok hely nincs a házban, de legalább csendes. A fritsch féle OE-t feltettem (jegyzem meg soha nem láttam ilyen villámgyors "rendszer" telepítést) beállítani és szöszölni még nem volt időm vele. Ami meglepett, hogy rádugva egy külső HDD-t (filmekkel, mert hálózat még nincs alatta és belső HDD sincs formázva*) és elindítva egy filmet, rögtön, akadásmentesen, szép képet adott. Picit tartottam tőle, amit itt egy-két kommentben olvastam, hogy telepítés után napokig kell majd keresgélnem a megfelelő beállításokat. De szerencsére minden pöcc-röff volt.
Ja és köszi a fórumozóknak is, sokszor olvasgattam a tapasztaltabbakat.Majd biztos lesz még egy-két kérdés, ha már beleástam magam a dolgokba.
*Hálózat/SSH nélkül le lehet menni valahogy rendszer szintre a HDD formázáshoz vagy ez megoldható KODI-ból is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest