- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz gurabli #39509 üzenetére
Írtam, hogy én a "másik vonalat" képviselem, azokét, akik kicsi, alacsony fogyasztású gépet akarnak, minimális hardverrel. Amit írtál komponenseket, azt én meg is csináltam. Teljesen elégedett is vagyok ezzel.
Ezzel a lapal pont úgy vagyok, ahogy írtad, ha nagyon késztetést fogok érezni Broxtronra váltani, akkor fogok. ez a lap meg majd megy asztali Linux gépnek, vagy inkább NAS alaplapnak.
A "nagy HTPC" vonalat viszont megértem, hogy miért költenek rá ennyit. Láttam az én gépem határait egy elég komoly high-end (tényleg az) rendszerben. Mondjuk a vetélytársa nem kicsit többe került, és szinte borítékolható volt az összevetés eredménye, de nekem nagyon hasznos tapasztalat volt. Többek között megerősített abban, hogy jó úton járok ezzel a géppel és van még benne számomra is fejlesztési potenciál.
A házban van elég helyem pl. komolyabb, lineáris táp elhelyezésére + egy dedikált, audio célra szánt USB kártyát akarok majd belerakni, hogy ne csak filmre, hanem dual boot-tal zenére is alkalmas forrás legyen a meglévő USB-s DAC-ommal párosítva.
Plazma vs. LCD TV:
A 2009-es alap HD ready Samu plazmám képe ezzel a géppel nekem nagyon ott van. Nemrég az új kecóba vettünk egy LCD-t a hálószobánkba, (idei LG UHD modell ) ezen majd még kipróbálom a kis Braswell-t, hogy mit mutat és pl. mennyire tudja kezelni a 4K felbontást, ha a kimenetet arra állítom.
Elméletben így a 4K teszt videókat még csak le sem kellene skáláznia, csak natívan kitolni a HDMI-n. Hétvégén kipróbálom.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest