Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
válasz
Patice
üzenetére
Igen az eddigi skylakeknél furcsa az IGP-vel kapcsolatos politikája az intelnek egyelőre.
TV-t használok : [link]
Nem annyiért jutottam hozzá, mint amennyit az oldalon látni
ezért is kezdődött minden kálváriám, mert ha már UHD és egyszer lesz rá tartalom akkor szeretném kiszolgálni. Jól megvoltam eddig a kis Dune tv102-vel is 
(#37318) regger
Alap esetben win-es rendszerben gondolkoztam/ok.
Viszont ,mivel fontos számomra a hd hang, így ha braswell vonalon gondolkozok csak linux/openelec jöhet szóba.(amúgy fura az intel hozzállása a wines hd audio supporthoz, mert amiket eddig olvastam kommenteket, úgy tesznek, mintha nem is tudnának erről a hiányosságról, és szerintük a dokumentáció alapján működnie kellene :S )
Ezért lennék például kíváncsi arra, hogy linuxon mondjuk kodi alatt van-e olyan minősége a hangnak, mint win alatt, ugyan olyan feltételek mellett, HDMI kijáraton. Egyre inkább az az álláspontom látatlanban is, hogy nem lesz jelentős.
Így gyakorlatilag nem szól semmi az ellen, hogy belevágjak a kis braswellbe, az eddigi pozitív tapasztalatok alapján. Nyilván ilyenkor el kell felejteni mindenféle képjavító algoritmust.
Viszont ettől függetlenül ott motoszkál a kisördög a skylakkel kapcsolatban a fejemben. Még is csak egy robusztusabb rendszer egy kis integrálthoz képest. Bár valóban kérdés az, hogy kell-e nekem a plusz tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ezért is kezdődött minden kálváriám, mert ha már UHD és egyszer lesz rá tartalom akkor szeretném kiszolgálni. Jól megvoltam eddig a kis Dune tv102-vel is