- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
válasz
Patice #37317 üzenetére
Igen az eddigi skylakeknél furcsa az IGP-vel kapcsolatos politikája az intelnek egyelőre.
TV-t használok : [link]
Nem annyiért jutottam hozzá, mint amennyit az oldalon látni
ezért is kezdődött minden kálváriám, mert ha már UHD és egyszer lesz rá tartalom akkor szeretném kiszolgálni. Jól megvoltam eddig a kis Dune tv102-vel is
(#37318) regger
Alap esetben win-es rendszerben gondolkoztam/ok.
Viszont ,mivel fontos számomra a hd hang, így ha braswell vonalon gondolkozok csak linux/openelec jöhet szóba.(amúgy fura az intel hozzállása a wines hd audio supporthoz, mert amiket eddig olvastam kommenteket, úgy tesznek, mintha nem is tudnának erről a hiányosságról, és szerintük a dokumentáció alapján működnie kellene :S )
Ezért lennék például kíváncsi arra, hogy linuxon mondjuk kodi alatt van-e olyan minősége a hangnak, mint win alatt, ugyan olyan feltételek mellett, HDMI kijáraton. Egyre inkább az az álláspontom látatlanban is, hogy nem lesz jelentős.
Így gyakorlatilag nem szól semmi az ellen, hogy belevágjak a kis braswellbe, az eddigi pozitív tapasztalatok alapján. Nyilván ilyenkor el kell felejteni mindenféle képjavító algoritmust.
Viszont ettől függetlenül ott motoszkál a kisördög a skylakkel kapcsolatban a fejemben. Még is csak egy robusztusabb rendszer egy kis integrálthoz képest. Bár valóban kérdés az, hogy kell-e nekem a plusz tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest