- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LLKobe #34073 üzenetére
Igen az a hely megbízható, én is onnan vettem az első (és jelenleg utolsó) pico-PSU-mat. Csak a szállítási díjat sokallottam érte.
Talán annyi szól pico-PSU mellett, hogy akkor nincs korlátozva 2 SATA eszközre a lapra csatlakoztathatók száma. DC táppal nem lehet minden SATA portra merevlemezt rakni, mert nem bír akkora terhelést az alaplapi feszültség szabályzó.
QC5000-ről nemrég írták, hogy hangos lehet a pici hűtője, ezért talán jobb választás a másik vagy olyan házba tenni, ahol egy 12 cm-es halk, leszabályzott venti tudja hűteni a gyári helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- 3 hetes V-Moda m100 master. Xl cushion és szövet kábel.
- TCL 43C645 43" 4K Smart TV
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest