Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
Enszuke #3403 üzenetére
Kipróbáltam.
Na ez már fogja a procit, kicsit be is akad. Hozzátenném viszont, hogy több lejátszóval (QuickTime Player, WMplayer, Mplayer classic) próbáltam és más-más volt az eredmény. Szerintem ez kőkemény codec függő. A WMV miért nem fogta meg a gépet? A felbontás alig volt kisebb. Mindenesetre egy X2-es procival és 2 GB Rammal biztos nem lenne gond, ugyanez a konfig mellett.
Egyébként letöltöttem egy full HD sample-t, (1920X1080) egy oldalról. Ez kb egy 40 másodperces filmecske volt tömörítve kb 2 GB, kicsomagolva mintegy 11(!!!) GB. Aztán próbáltam lejátszani és akadt mint az állat a PCmen is. Aztán kicsit utána számoltam és rájöttem, hogy a gépem még olvasni sem tudja ilyen gyorsan az adatot azért akad. Ez kb azt jelentené hogy 275 MB/sec-el kellene beolvasnia a filmet (Ezt még Raid 0-ban sem érném el), ha elosztjuk a 11 gigát 40-el. Na ezt csak érdekességképpen írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest