Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
Enszuke
üzenetére
Kipróbáltam.
Na ez már fogja a procit, kicsit be is akad. Hozzátenném viszont, hogy több lejátszóval (QuickTime Player, WMplayer, Mplayer classic) próbáltam és más-más volt az eredmény. Szerintem ez kőkemény codec függő. A WMV miért nem fogta meg a gépet? A felbontás alig volt kisebb. Mindenesetre egy X2-es procival és 2 GB Rammal biztos nem lenne gond, ugyanez a konfig mellett.
Egyébként letöltöttem egy full HD sample-t, (1920X1080) egy oldalról. Ez kb egy 40 másodperces filmecske volt tömörítve kb 2 GB, kicsomagolva mintegy 11(!!!) GB. Aztán próbáltam lejátszani és akadt mint az állat a PCmen is. Aztán kicsit utána számoltam és rájöttem, hogy a gépem még olvasni sem tudja ilyen gyorsan az adatot azért akad. Ez kb azt jelentené hogy 275 MB/sec-el kellene beolvasnia a filmet (Ezt még Raid 0-ban sem érném el
), ha elosztjuk a 11 gigát 40-el. Na ezt csak érdekességképpen írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), ha elosztjuk a 11 gigát 40-el. Na ezt csak érdekességképpen írtam le.