- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
mivamma #30983 üzenetére
Szia.
Asus E45m1-m pro , nálam ez van használatban. Lassan 2 éve barátkoztunk össze, és maximális a harmónia, mert mindenben kompromisszum mentes. Szófogadó és mindig azt teszi amire utasítom
Viccet félre téve, ezen van egy jó féle hangcucc is amit az lap Xonar kártyák meg sem közelítenek, holott nem erre van kihegyezve a lap. Az optikai kijáratát nem tudom minősíteni sajnos, de úgy gondolom, hogy avval sem lehet probléma. Én egy Antec NSK 1380 házba tettem bele, zenhallgatásnál sem szed össze semmi zajt a gépből, még a pci-s hangkártyám sem. Videókat a BD3D-n (ezt nem próbáltam és nem is fogom.... egyszerüen nem érdekel) kívül tökéletesen kezeli. Esetleg próbálj meg egy ilyet vadászni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő