Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Bocsánat, Dorel paraszt kérdése az volt, hogy "Mennyit fogyaszt egy HTPC", erre próbáltam reagálni. Te pedig először "kis kártyát" akartál tunerkártyába dugdosni, majd lelkesen érveltél amellett, hogy miért nem jó/érdemes HTPC-vel foglalkozni, sőt a magad részéről be is fejezted a dolgot.
Egyfelől ez a topik pont az ellenkezőjéről szól. Másfelől az - szerintem - elvárható, hogy ha már valaki szeretne ezzel foglalkozni, akkor elolvassa a topikot és próbálja úgy megfogalmazni a kérdését, hogy lehessen rá érdemben válaszolni. Azt gondolom, hogy sokan járnak ebbe, vagy a szoftveres topikba azért, mert választ kapnak a kérdéseikre.
Természetesen ettől függetlenül bármi állítható rólam, sőt azt is elismerem, hogy a nem tetsző hozzászólásokat töröltetni is szoktam, egyéb rettenetekről nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest