Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
válasz
lord_devil #28735 üzenetére
Szia!
Szétválogatás alatt azt értem, hogy külön mappa van minden cimke számára. Nem tudom pontosabban leírni, ezért példa: Download mappán belül sorozatok, filmek, zenék mappa. Watchdir-ként be van állítva, és ha a filmekhez teszem a .torrent fájlt, akkor rögtön "Film" címkével látja az adott állományt, és ha kész, akkor a Film mappámba teszi a készen letöltött cuccot. Ha a sorozatok mappába dobom a .torrent fájlt, akkor sorozatként címkéz, és a végtermék a sorozatok mappába kerül. És így tovább. Bocsi, hogy nem túl szakszerűen írtam le, jobban nem tudom.
Szóval erre gondolok. Ilyesmit tud pl a Transmission? A telepített rendszered mennyi helyet foglal nagyjából? Debiant is lehet telepíteni pendrive-ra? Érdemes? Elég kényelmes megoldás most, hogy pendrive-ról fut az OE, és így a teljes HDD egyben van, nem kell külön particionálni.
@Dave™: Szintén köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Temu
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest