Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommaso
tag
Összeraktam a HTPC-met, gondoltam megosztom az eddigi tapasztalataimat azok kedvéért akik hasonlót szeretnének összerakni.
Végül különféle problémák és egyéb szempontok miatt inkább játékgép felé hajlott az eredetileg főleg filmnézésre összteállított konfig:
Antec NSK2480, Intel E6550, Scythe Ninja Mini (venti nélkül), 2GB Geil Ultra, Samsung HD500LJ, Inno 8800GT 512MB, Samsung DVD-RW, Logitech wireless desktop S 510- A ház jó minőségű, pofás, jól szellőzik, stabil. Ami nem tetszik benne az a dvd meghajtót rögzítő kivehető fémkeret, amit nem tartanak csavarok a helyén csak beszorul.
- A Ninja mini szvsz tökéletes választás ebbe a házba, pont elfér és a két 12-es venti 1 centire van mellette így CPU venti sem kell. Mondjuk tuningot még nem próbáltam, de most épphogy langyos HD film nézés közben a ninja, úgyhogy van benne tartalék.
- hdd talán lehetne kicsit halkabb seek közben, majd megpróbálom a samsung hdutil progival beállítani
- videokártyát még csak ma vettem, eddig ok, csak 1 slotot foglal és nem vészesen forró (50-72 fok).
- alaplap: szimpatikus darab, de a NB és SB hűtőbordája elég forró. Alapból csak S/PDIF header van rajta, kimenetet szerezni kell.
- bill+egér: 3-4 méternél távolabbról használva megesik hogy egy-egy billentyűleütést vagy egérkattintást nem visz át, ami elég zavaró lehet játék közben. Ezt leszámítva nagyon kellemes darab (főleg a bill)Eddig a hdd-t cseréltem gariban mert nyikorgott(!), az eredetileg tervezett 8600GTS-t pedig azért mert meghalt rajta a venti és emúgy is hangos volt és nem szoftveresen szabályozható
Így most viszonylag halk lett a gép, de azért hallani több méterről is. Még nem tudom hogy a tápot vagy az oldalsó 12cm-eseket érdemes-e kicserélni halkabbra, egyelőre elfogadható így (DVD limitálva 16x sebességre, VGA hűtő 35%-on), jó kompromisszumnak tűnik a teljesítmény és a zajszint között - ha a gép nem csak filmnézésre hanem játékra is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest