- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
#75912448 #24279 üzenetére
Iso-nak 3D BD esetén van értelme mert nem foglal/nak helyet az ssif fájl/fájlok.
Csak legyen meg a teljes eredeti BD struktúra majd én kiválasztom mire van szükségem.drdr Kösz. Megnézem majd a 13/10-el. 12.2 és 13/9-el próbáltam de csak gondok voltak vele.
BullZeye Mivel cekkk sok k-val állítja hogy nem vált frekit ezért meg sem próbáltam integrálni xbmc-be, ezeket mappából indítom el.
Töketlenkedek BD lemezek összefűzésével. (Gyűrűk) Bármit teszek a második lemeznél csúszik a hang.
Megcsináltam tsmuxerrel egyben és külön-külön is és azután fűztem össze, DVDfab szintén külön, utána ts-sel fűztem össze de mindig csúszik a hang a második résznél. Vajon mi lehet az oka ? Természetesen lemezenként külön nem csúszik a hang. Ha elunom beállítom majd a hangot de nem értem miért nem jó az említett módszerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest