Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
üzenetére
Iso-nak 3D BD esetén van értelme mert nem foglal/nak helyet az ssif fájl/fájlok.
Csak legyen meg a teljes eredeti BD struktúra majd én kiválasztom mire van szükségem.drdr Kösz. Megnézem majd a 13/10-el. 12.2 és 13/9-el próbáltam de csak gondok voltak vele.
BullZeye Mivel cekkk sok k-val állítja hogy nem vált frekit ezért meg sem próbáltam integrálni xbmc-be, ezeket mappából indítom el.
Töketlenkedek BD lemezek összefűzésével. (Gyűrűk) Bármit teszek a második lemeznél csúszik a hang.
Megcsináltam tsmuxerrel egyben és külön-külön is és azután fűztem össze, DVDfab szintén külön, utána ts-sel fűztem össze de mindig csúszik a hang a második résznél. Vajon mi lehet az oka ? Természetesen lemezenként külön nem csúszik a hang. Ha elunom beállítom majd a hangot de nem értem miért nem jó az említett módszerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi