Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiman
tag
Üdv! A következő problémával szembesültem: Adott 1 HTPC: CPU:Q6600, 4GB RAM, HD5450 1Gb (13.9 catalyst) xonar d1 hangkártya W7U 32bit és adott 1 tárhelynek használt PC(nem server) ami 0/24-ben megy: C2D 2,33Ghz, 2Gb RAM 7,25TB HDD melyből 1+1TB kűlső HDD op
7U 32bit a filmeket sorozatokat megosztott mappákon keresztül játszom le Media Browser pluginnal (XBMC-t használni nem akarok!!!) a hálózatba bekötve van még 1 gigabit switch cat5 kábelekkel( kábelhosszak kb 5m) úgyhogy a sávszélességgel nem lehet probléma. Akadnak a blu ray-k meg néha a 1080p HD-k nem zavaróan de azért látható kb 10mp-ént. A blu ray-t TMT5-el játszom le az összes többi mediafilet-t pedig a WMP játsza shark007 codec-el mindkettő a media browser extenderén keresztül. A media browserrel ez a leginkább alkalmazható codec. Mi lehet a gond? 1 hónapja a HTPC-be még C2D 1,86 Ghz proci volt és nem volt ilyen problémám, igaz nem játszottam blu ray-t mert kevés volt a TMT5-höz a proci. Igaz akkor javarészt a HTPC-re voltak kötve a HDD-k és nem próbálkoztam még hálózati lejátszással. Én a rossz hálózati beállításra, és (vagy) a VGA driver beállítási hibájára gondoltam. Kb a 13.9 catalyst felrakása óta kezdődött a gondom, de akkor csináltam meg a hálózatot is. Ha valakinek van ötlete ne tartsa vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest