Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Azért a driver írásnál még nem tartok.
Ami sokat hozott a rendszernek azok az alátétek. Kategóriát ugrott. (Tudom, nem hájendde azért elég jól szól)
Szoftveresen a windows thin pc amit még nagyon jónak hallok, ez van "feltuningolva". (Letiltva felesleges szariok, stb..)Passzív ház meg passzív gép azért kell, mert ha már említve volt a tabla, a human audio tartott pár éve egy előadást a triódás találkozón, hogy minden ventillátor, mint elektromos motor zajt visz vissza az áramba, tudom szarul fejezem ki magam, de esküszöm ez volt a lényege amit mondtak. Ezután ki is próbáltam, hogy lehet-e hallani ugyanazon a gépen különbséget, ha kicseréljük passzívra a hűtést és leesett az állam mennyit számít.
Értem mit mondasz, igaz is, nem feltétlenül akarom levenni a feszt, csak ha nagyon muszáj.
De bízom benne, hogy nem lesz nagy melegedés.
A hdplex házhoz lehet rendelni többféle tápot, még nem döntöttem el melyik lesz. (Vajon a hifi-grade táp csak reklámszöveg?)http://www.hd-plex.com/hdplex-h1.s-fanless-computer-case.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest