- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Garmin topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommaso
tag
Viszont azóta jókat is olvastam a 380-as tápról, nevezetesen hogy elég csendes és megbízható darab. Ha mégsem, akkor meg majd teszek bele egy Seasonic S12-t.
Na igen, sajnos ennek az NSK2480-nak műanyag az előlapja, de állítólag nem olyan gáz (fémes hatású??). Képeken elég jól néz ki, majd ha lesz lehetőségem megnézem szemtől szembe hogy mutat.
Az optikai meghajtók nem rejtetsége egyrészről hátrány (fekete drive azért nem mutat olyan jól mint egy ezüst takarólemez
), másrészt viszont nincs vele szívás hogy beakad a tálca a lenyíló panelbe, vagy a panel nyitott állapotban eltakarja az eject gombot (bár lehet ezek pont nem a Fusion-nél voltak tervezési hibák, már nem emlékszem).A Fusion VFD kijelzőjével mindenki szív, a hangerőszabályzó dizájnos de teljesen felesleges, ráadásul a cucc kétszer annyiba kerül mint a 2480-as, ezért NEKEM nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SPL Phonitor One d fejhallgató erősítő/USB DAC
- Új, bontatlan SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless headset
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest