- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
sirály12 #229 üzenetére
Mondjuk biztosan unalmas vagyok, hogy mindig a meedio-val jövök, de.
Én egyből a meedio-val (leánykori nevén myHtpc) kezdtem a htpc-s pályafutásom, de amikor egyszer kipróbáltam utána a MediaPortal-t, alig működött valami és borzasztóan primitívnek hatott az egész.
Én most tesztelem az asztalon a fentebb említett új cuccot és miután az XP és vidéke települt, a meedio, a meedio TV, majd 18 add-ins telepítése (HDTV theme, távirányító, TV és PVR funkciók, internetről folyamatosan töltődő hírek 3 újságból, időjárás, e-mailek, internet böngésző, netrádiók, torrent kliens, off-line filmek, közel 5000 mp3, 230 on-line film, 3 GB-nyi fénykép, receptgyűjtemény, skype kliens, contact adatbázis Outlookból, játékok, wikipedia integráció, stb.) kb fél nap alatt felment, minden működik. Nyilván van, amit még csiszolni kell rajta és persze még nincs kész, meg néhol még angol, de minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest