Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Hát én a 4K-ra abszolút nem készülnék semmilyen szinten, persze ha a hardver elég erős hozzá nem bánom de nem magyar ember pénztárcájához lesz az szabva még legalább 3-4 évig és még akkor sem nagyon lesz hozzá tartalom. A 4k elterjedéséhez meg önmagában nem elég az hogy legyen hozzá egy megjelenítő ami kvázi még csak prototípus állapotban van, kell hozzá még egy adathordozó is mert a blu-ray szerintem kevés hozzá, aztán kell hozzá még tartalom is. Kíváncsi lennék arra is hogy egy 4k megjelenítőn hogy néz ki egy full HD felskálázva, nem biztos hogy az olyan jól fog kinézni főleg nem az optimális távolságból nézve.
Szerintem lassítani kéne az egész dolgon mert ami az elmúlt 5-10 évben volt tv és képmegjelenítés fronton az valami hihetetlen kaotikus katyvasz lett. Kezdve a mindenféle aspect ratioval a képfrissítésen át az adathordozókon keresztül, egészen a Smart hülyeségekig, közben meg a plazma mint megjelítő elsüllyed a foltos led háttérvilágítás mellett. Az egész olyan mintha mindig csak a hasukra ütnének aztán majd lesz valami a szerencsétlen user meg próbáljon összetákolni egy rendszer hozzá.
Vezessék be a 4K aztán álljanak is meg ott vagy 10 évig de még a 4k el se indult de egyesek már 8k-t akarnak, nonszensz ez az egész.
Tudom kell a fejlődés de basszus nálunk még csak nem is HD a tv adás egy újonnan megjelent blu ray film meg az átlagfizetés 5-10% között van.
Úgy le vagyunk még maradva a HD-től is mint a japán mágnes vasúttól a máv járatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest