Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Sziasztok, lenne egy problémám, ami két gépen is jelentkezik.

Adott egy vsx-520 erősítő, erre hdmi-vel rá van kötve egy asrock 330 ion windows 8-al (frissen telepítve, ez a jelenlegi htpc), illetve szintén hdmi-vel a rendes gépem amiben egy hd7870 és win7 van.

Mind két gépen a legfrissebb frodo xbmc van fent, és szerintem ő lehet a probléma forrása is.
    Alapvetően az lenne a gond, hogy a mélynyomó nem szól.
    Letöltöttem tesztvideót, ami külön külön szólaltatja meg a csatornákat, de amikor a mélyre kerül sor, akkor néma csönd, semmi rezgés.
    Mély jól van bekötve, ha az erősítő saját beállításaival tesztelem, akkor szól/rezeg rendesen, eden xbmc alatt is ment rendesen.
    Ha elindítok egy filmet, akkor is olyan, mintha működne, de nem rendesen, nem erőteljesen szól.

Az asrock gépen az a gondom, hogy win-ben a lejátszóeszközök tulajdonságánál csak a dolbyt írja ki nekem, miközben dts képes is a gép, win 7 alatt ilyen baja nem volt, illetve ha xbmc-re bootol be, akkor dts lejátszáskor megjelenik rendesen a dts felirat.
    Win-ben ha tesztelem a hangszórókat, akkor a mélynyomó szintén néma, de pl: alap mphc alatt már rendesen szól a tesztvideó.

A hd7870 meg kb ugyanezt csinálja, nem szól a mély, viszont ott meg rendesen fel vannak sorolva a támogatott formátumok.

Xbmc beállítások jók, wasapi és megfelelő codecek engedélyezve.
    Mi lehet a baja?

Új hozzászólás Aktív témák