- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Ezen gondolkodtam én is épp pár oldallal ezelőtt, de szerintem nem igazán elég hozzá. Határesetben, nagyon kicentizve.

Ilyen házam van jelenleg, csak Atom+Ion kombóval, max 31-32W-os fogyasztással és egy 10mm-es ventivel a tetőre építve.Az rbalint88 által ajánlott hűtő biztos, hogy nagy, mivel a ház összesen 60mm magas. Ha levesszük a venti 10-15mm magasságát akkor szerintem egy alig 2-3cm magas borda jön ki. Erre jön még rá az, hogy ha nem a tető szellőzés alatt van pont a proci foglalat akkor a zárt tető alatt 1-2mm-rel fog forogni a venti.
Szerintem ha épp alá esik akkor lehet talán jó lehet bele az A4.
Alulfeszelés sem árt, esetleg kipróbálni megfordított ventivel, ami nem fújja, hanem szívja a bordáról a levegőt és nyomja ki felfelé a házból. De ez csak ötlet (most így megy az Ion nekem).Egyébként HD lejátszásnál alig fogyaszt többet, ha egyáltalán többet eszik, mint az Atom+Ion, szóval azzal nem lenne gond. Csak ha valami más feladatra fullon járatod akkor már a gyári 65W+körítéssel kell számolni. Szerintem kb. 75-80W-ban állhat meg, alulfeszelve 55-65W. Az már talán kezelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Jövedelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő