- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Zirowe #17387 üzenetére
Már le lehet szedni a Frodo RC2-t innen. A helyedben tennék vele egy próbát, aztán ha nem megy Win7-en nem tart sokból visszatenni a 11-et.
Viszont azt nem tudom, hogy a HD hangsávok támogatása mennyire befolyásolja az AAC-t. Nem kizárt, hogy semennyire, viszont ha fejlődött/bővült a támogatás ilyen téren, nincs kizárva hogy mégis.
Pista0001: Nem tudom sajnos, hogy mi lehet a gond, de abban igazad van, hogy ez a pendrive-os megoldás nem a legjobb... Nekem is voltak már vele gondjaim. Pl. először felment a 2 GB-os pendrive-omra zokszó nélkül az OE, aztán egy bizonyos verziótól nem látszott a telepítőben a pendrive. Aztán újra látszott, SSD-ként. Lassú is, és a 2 GB-os eléggé forró is volt használat közben.
Nemrég vettem egy 16 GB-os Kingston-t, máshoz kellett, de aztán mégis ezt használom most a HTPC-n. Egyelőre minden rendben van, nemsokára majd egy régi HDD-t teszek bele és arra telepítem majd, de kell hozzá SATA -> IDE átalakító, mert a lapon nincs IDE port. Még talán azzal is jobban járnál ha vennél az aprón egy régebbi HDD-t, nem kell, hogy óriási legyen, elég egy 40-80 GB-os is, csak az a baj, hogy ezeknek azért picit nagyobb hangja van mint mondjuk egy WD Green-nek. Ezért HTPC-be nem biztos hogy jó ötlet, de átmeneti megoldásnak jó lehet, és 2-3000 Ft-ból meg tudod úszni (elvileg), bár nem tudom, hogy konkrétan most milyen árban mozognak a HDD-k...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest