Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
canniball #17048 üzenetére
nem tapasztalatból mondom, csak "megérzés" hogy egy ilyen kis "szar" nem lehet olyan jó hogy a fent említett egyszerű alkalmazásokat a w7tel ugyanúgy vigye mint a fx-8120
szerintem feldobok az ion-ra egy w7et és kipróbálom. úgyis van egy használatlan raptorom a fiókban.
jelzem ha most ennek a vasnak a fogyasztása sem zavar, nem sokallom én a 65w-ot sem, csak itt van pl az ASUS C60M1-I ami nyilván semmire nem jó, viszont a tdp-je 9w. ehhez képest a 65 jelentős különbség.bódogkarit.
a wifi meg szintén egy olyan dolog még mindig, hogy valamit valamiért... nincs kábel cserébe egy fingfelhőtől is belassul. nekem a speedport routertől egy téglafal választja el és kb 2 méterre van a két cucc egymástól, és mégis max 4mbyte/sec a szpíd.
a pc sincs sokkal messzebb, eziswifi, ez se jobb.
tehát ne tévesszük össze a valósan elérhető és az elméleti sebességeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest