- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mozgóképen a második trifold
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Ehh. Ember.
Konkrét igényed nem írtad le azóta sem, legalábbis nem láttam. Általában sokaknak a DTS a kánaán. Azóta sem derült ki, hogy bakelitet, cd-t, sacd-t vagy mi mást akarsz hallgatni. De gyakorlatilag nem is érdekel most már, ha nem vagy képes érthetően fogalmazni, utána pedig a hangnemet sem tudod megválasztani normálisan.
Egyébként képzeld, van tapasztalatom belépő szintű, középkategóriás és közel félmilliós rendszer hallgatásában is és meglepő módon, igen, nagy a hallható különbség. Persze csak sima cd-t hallgattam és HD hanganyagot.
Ha kicsit utána nézel, van toslink extension, ami átviszi a DTS MA-t is (állítólag), nem láttam még ilyet....
HDCP úgy jön ide, hogy a HD hang nem csak a sávszélesség miatt nem megy át, hanem digitális másolásvédelem miatt....
No mindegy, nem ez a lényeg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest