Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr_ricsi

veterán

válasz canniball #11763 üzenetére

"Én korábban ... egy Mini(1)-re ruháztam be, de nem láttam olyan fw-t hozzá ami bugmentes lett volna...ha pedig valami nem működik akkor nincs más lehetőség mint várni a csodát hogy egy másik majd jó lesz."

Én is egy ilyet nyúzok, és mindössze az a problémám, hogy minden második firm kezeli jól a DVD-met. A Neten írt bugok meg vannak nálam is, de ahogy használom, nem futok beléjük.
    Amit leírtál az igaz. Nyilván előzetesen érdemes utána olvasni, hogy amire a leendő tulaj használná, azt tudja-e (időközben előjött a torrenttel is, tehát ez a játékos valószínűleg nem lesz jó neki), illetve hogy mik a használói tapasztalatok.
    És fontos, hogy a jövőre nézve ígért funkcióért nem szabad a jelenben pénzt adni. (Mint exACRyan-tulaj tudod miről beszélek...)

"Nem mondom hogy a HTPC teljesen probléma mentes dolog (bár kis szerencsével lehet az), de itt legalább az egyszerű usernek is esélye van megoldást keresni."
    A probléma keresés nem kevés időt vesz el az életetekből. (A "megoldások" keresése is, aztán ha minden megoldás összejött, akkor kerestek magatoknak újabb problémákat, funkció-bővítés címszó alatt.) ;)
    Neked sem lesz soha az életben "elkészült" állapotú HTPC-d. Ha igen, akkor másnap eladod, hogy újrakezdhesd. :)

Új hozzászólás Aktív témák