-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jasy
csendes tag
Na elkészült a HTPC-m.
Mik is vannak benne:
Egy ilyen billentyűzet: [link]
Ház egy Silverstone LC20MB: [link] (By Elrond
Alaplap ASUS P5B Deluxe Wi-Fi : [link]
Processzor Intel CORE 2 DUO E6600
RAM: 2x A-DATA DDR2 512MB 667MHZ
VGA: ATI RX1600 PRO 256MB [link]
Még nagy a káosz [link]
Már a helyén és mőködik rendesen. [link]
Winyó: 2x Seagate SATAII 250G
TVTuner: Pinneacle PCTV Pro (Ez volt a másik gépben)
A Silverstone házhoz adtak egy iMON infrás távirányítót is. Ezt jelzi a névben a nagy M betű, hogy Multimedia.
Egyelőre a saját szofware-val hajtom meg, mert a Meedio nem akar elindulni. (Group empty hibaüzenettel kilép, lehet én vagyok a hülye, de még olyan sok időm sem volt vele foglalkozni.
Az LCD TV-vel egy DVI to HDMI kábellal kötöttem össze, de valamiért a kép túllóg minden irányban a tv-n. Ha sima VGA kábellal kötöm össze akkor nincs ilyen túllógás probléma.
Már próbáltam a videokártya beállításaiban megoldani ezt a problémát, de hiába csináltam bármit is nem lett teljesen jó a kép.
A TVTuner karival még nem volt időm foglalkozni, de holnap majd megpróbálom összehozni a dolgot. egyelőre még a drivere sincs fent.
A RAM-okkal volt egy kis gondom, mert nem azokat kaptam amiket rendeltem. Újra is indult a gép tőle, volt úgy, hogy driver install közben.
De megegyeztünk a boltban, hogy ha nem jó akkor visszavihetem és becserélik. Ami meg is történt ma illetve tegnap.
Ezekkel a RAM-okkal már rendesen műxik a gép és nem indul újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest