- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Én meedio párti vagyok. Valóban nagyobb a gépigénye, mint a linuxos megoldásoké, de azt gondolom, lényegesen nagyobb funkcionalitású, mint a többi szoftver. Érdemes megnézni a honlapon, jelenleg 243 publikált add-ins van Bővebben: link és akkor még nem beszéltünk azokról, amelyeket a meedio fórumon lehet olvasni.
Plusz mostmár ott van a meedioTV, mint teljes körű PVR megoldás, HDTV támogatással és ha már lúd, legyen kövér, aki ilyen eszközökkel foglalkozik, hamar eljut a perverzitás azon fokára, hogy a házban/lakásban lévő erősáramú eszközöket is szeretné vezérelni, riasztót, fűtés és nincs megállás... Erre pedig ott a meedio HouseBot, amely szerintem messze a legjobb megoldás, mind technológiájában, mind funkcionalitásban ebben a témában.
Tehát szerintem meedio, hajrá
A doboz, ház témában pedig csak egy kép, innen mellőlem, azon a cuccon, ami videonak néz ki, nem véletlenül figyel az a Celeron matrica Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest